Shuai Jiao Enkhuizen

Ben je op zoek naar een unieke en uitdagende sport? Dan is Shuai Jiao, oftewel Chinees worstelen, iets voor jou! 

Shuai Jiao is één van de oudste gevechtskunsten uit China. Het is de krijgskunst van de werptechnieken en zo één van de eerste manieren van de lijf-aan-lijf gevechten. In de moderne variant van het traditioneel Chinees worstelen, bekend onder de naam Shoubo, zijn trappen, stoten en afweertechnieken aan toegevoegd.

In de lessen ga je aan de slag met het leren van de basisprincipes van deze fascinerende sport. Je werkt aan je lichaamscoördinatie met een focus op de versterking van de structuur en balans van je lichaam. Bovendien zorgen we voor een dynamisch gedeelte dat goed zal zijn voor je conditie en die je tal van technieken zal bijbrengen met focus op worpen, slagen en trappen. Je traint gedeeltes individueel als met een partner en we trainen met vest en zonder vest

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt met vechtsporten, de jeugdgroep is geschikt voor iedereen van 8 t/m 14 jaar.

Locatie & Tijd

De jeugd groep zal gaan trainen op de maandag middag van 16:00 uur tot 17:00 uur in Gymzaal de Bonte Veer, Wielewaal 1 in Enkhuizen. De gymzaal en kleedkamers bevinden zich op de eerste verdieping. 

Wat heb je nodig!

Je hebt in het begin niet meer nodig dan een t-shirt en een jogging- of korte broek. We trainen op blote voeten of met worstelschoenen aan.

Meld je nu aan!

Voor meer informatie of om je aan te melden voor een proefles, kun je contact opnemen met Richard van Ark via 06-45774097 (WhatsApp) of email: info@shuaijiaonederland.nl 

We hopen je terug te zien in onze nieuwe Shuai Jiao jeugdgroep in Enkhuizen!

Meer informatie over ons ook online op: www.shuaijiaonederland.nl

Aanmelden lessen 2021 (#5)

Volg ons of deel dit bericht

Deelname weekend stage Shuai Jiao, Belgie

Deelname weekend stage Shuai Jiao, Belgie

Op zaterdag en zondag 6 en 7 april vind erbij shoubo.be een weekend stage Shuai Jiao plaats met Maitre Yuan Zumou. Vanuit de school en was het Hong die hieraan deel heeft genomen.

Interesse in een proefles ?

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze school voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om mee te trainen. Jezelf aanmelden is niet verplicht maar, we vinden het fijn om te weten dat je een proefles komt volgen. 

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

Óāź

+31 06-45774097

ÓĀ∂

info@vanarkacademie.nl

© 2024 | Van Ark Academie | AVG Privacy | Disclaimer