Train je mee 💪

Op de ✓ Maandag ✓ Donderdag ✓ Klik mij ! 👉

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

Shuai Jiao stage Meester Yuan Zumou - 2019 Belgie

Richard van Ark

Bezig zijn met martial arts is iets wat ik vanaf mijn vroege jeugd al erg interresant vond. Mijn nieuwsgierigheid bracht me in 1995 bij het Pencak Silat en in 2000 bij het Shaolin Kungfu. In 2003 heb ik de Van Ark Kungfu Academie opgericht. Ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid van sporten moet krijgen. Bewegen is een belangrijk onderdeel van ons welzijn. Het geeft een positieve werking op je fysieke en mentale gesteldheid. 

Ik hanteer in mijn lessen een praktische, en wel doordachte benadering van Kungfu. In een veilige en vriendschappelijke omgeving kan iedereen trainen op zijn of haar eigen tempo en niveau. 

Je ontwikkeling in de martial arts staat nooit stil. Zo ben ik in 2019 trainingen gaan volgen in het Chinees worstelen, beter bekend als Shuai Jiao. 

Wil je eens een proefles Kungfu mee doen dan ben je van harte welkom. Je kunt jezelf hiervoor aanmelden. 

Op de groepsfoto sta ik rechtsachter

N

Sport verbeterd je conditie

Door te sporten verbetert de conditie van je hart en longen. Daardoor kun je langere tijd achter elkaar bewegen zonder moe te worden. 

N

Sport geeft je energie

Door te sporten stimuleer je je bloedsomloop. Hierdoor komt er onder andere meer zuurstofrijk bloed in je lichaam en dat is in feite energie

N

Sport verhoogt je weerstand

Door voldoende te bewegen verhoog je het aantal witte bloedcellen die helpen infecties tegen te gaan. Je immuunsyteem wordt hierdoor beter

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

© 2021 Van Ark Academie | Shuai Jiao Nederland AVG Privacy | Disclaimer