Shuai Jiao

Meld je aan voor onze beginnersgroep. De lessen zullen zich concentreren rondom de basis beginselen van het Shuai Jiao

Shuai Jiao Enkhuizen

Wat is Shuai Jiao

Shuai Jiao is de krijgskunst van de werptechnieken. Shoubo is een moderne variant die is onstaan vanuit Shuai Jiao waar trappen, stoten en afweertechnieken aan zijn toegevoegd.

“We maken gebruik van gevechtstechnieken om je eigen lichaam te leren kennen. En om de juiste mindset te krijgen voor deze sport.”

Shuai Jiao lessen Enkhuizen

Beginnen met Shuai Jiao

Tijdens de lessen train we samen op een soepele en vloeiende manier, verschillende tecnieken en afweren. uit het traditionel Chinees worstelen.

In samenwerking met de Shoubo.be school uit Ternat, Belgie is er, begin 2019 een inititief gestart om de sport Shoubo & Shuai Jiao te introduceren in Nederland. Deze introductie word gedaan door middel van stages en trainingen die periodiek worden georganiseerd. Iedereen, met of zonder ervaring kan hieraan deelnemen. Meester Yuan Zumou heeft inmiddels een tweetal keer een bezoek mogen brengen aan Nederland en het was overduidelijk dat ervoor de sport Shoubo & Shuai Jiao veel belangstelling is. Dit laat mooie kansen en ontwikkelingen zien voor de toekomst

Waar lessen

GM Yuan Zumou

Stagebezoek Enkhuizen

Maandag

Wij trainen in Gymzaal de Bonte Veer (bovenste verdieping), Wielewaal 1 in Enkhuizen

Jeugroep 8 tot 14 jaar

Maandag van 16:00u tot 17:00u

Stage Shuai Jiao Meester Yuan Zumou

Probeer 2 gratis proeflessen

Je kunt iedere week instromen om een proefles(sen) te volgen. We weten uit ervaring dat het volgen van een enkele proefles vaak te weining is om te ervaren wat Shuai Jiao is. Daarom krijg je erbij ons 2 om te proberen.

Kungfuschool Enkhuizen

Hung Ga Kungfu & Shuai Jiao

De eeste les is gratis!

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

Webdesign gedaan door Ethan en Eliyah