Shuai Jiao Nederland

Op zaterdag 17 februari jl. waren wij aanwezig op de stage Tui Shou en Xiang Bo in Ternat. Georganiseerd door Shoubo.be. Samen met een tweetal leden van de Shuai Jiao school uit Enkhuizen werd er deelgenomen. Veel geleerd en een goede sfeer.

Het Chinees worstelen (Shuai Jiao) maakt een opmars in Europa en tijdens deze stage werd er gewerkt vanuit “Xian Bo”. Xian Bo is trainen met een partner zonder gebruik te maken van een vest. In plaats daarvan draagt men een T-shirt. De focus komt zo bij de beoefenaars te liggen op een juiste technische uitvoering in plaats van fysieke kracht. Het te vaak willen grijpen van het vest word gebruikt als de beoefenaar de techniek verkeerd inzet. Er waren naast Nederland nog atleten uit België en Parijs aanwezig.

Shuai Jiao is een worstelsport die geschikt is voor iedereen ongeacht ervaring. In Enkhuizen worden hier elke maandagavond training in gegeven. Voor wie interesse heeft en eens een proefles wilt komen proberen kun je telefonisch 06-45774097 of via Whatsapp contact opnemen met Richard van Ark. Wij hanteren in de school een leeftijdgrens vanaf 16 jaar. Voor een proefles heb je niet meer nodig dan een korte broek en T-shirt.

 

Aanmelden lessen 2021 (#5)

Volg ons of deel dit bericht

Deelname weekend stage Shuai Jiao, Belgie

Deelname weekend stage Shuai Jiao, Belgie

Op zaterdag en zondag 6 en 7 april vind erbij shoubo.be een weekend stage Shuai Jiao plaats met Maitre Yuan Zumou. Vanuit de school en was het Hong die hieraan deel heeft genomen.

Interesse in een proefles ?

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze school voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om mee te trainen. Jezelf aanmelden is niet verplicht maar, we vinden het fijn om te weten dat je een proefles komt volgen. 

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

© 2022 | Van Ark Academie AVG Privacy | Disclaimer