Shaolin Kungfu Enkhuizen

Photo by Lingchor on Unsplash

In januari lessen we buiten.

Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen en wellicht heb je een afspraak met jezelf gemaakt. Je wilt dit jaar meer gaan bewegen. PUNT! …… maar, …… je hebt geen zin in die standaard fitness en crossfit clubs. Bij ons op de school hebben we dan geen rekken vol met gewichten staan of een zaal vol met apparaten. Bij ons train je samen met een groep van enthousiaste leden in Kungfu en Shuai Jiao. Jij bent je eigen gewicht, zowel mentaal als lichamelijk. En dat is genoeg. En ja, ook wij trainen onze buik, rug, arm en beenspieren maar, dan net even iets anders. We trainen allemaal op ons eigen niveau maar, pushen elkaar elke keer om mentaal en fysiek weer iets verder te komen. Dit noemen we persoonlijke vooruitgang. De grens word steeds iets verder gelegd en dit maakt je sterk.

Op dit moment vinden onze lessen buiten plaats en draaien we even op een aangepast schema maar, nodigen iedereen uit om eens een les mee te doen. Je kunt je daarom gewoon aanmelden voor een proefles. We plannen dan gezamenlijk een datum in.

Wellicht tot snel.

Je kunt je hier aanmelden voor lessen.

…. lestijden/dagen aangepast ….. ivm maatregelen¬†

Aanmelden lessen 2021

Shuai Jiao Xiang Bo training

Shuai Jiao Xiang Bo training

Shuai Jiao Xiang Bo stage
Op 15 april jl. vond erbij Shoubo.be in Ternat, Belgi√ę een Shuai Jiao Xiang Bo stage plaats. Meester Yuan Zumou was hierbij ook aanwezig en had een Franse delegatie meegenomen.

Volg ons of deel dit bericht

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

Óāź

+31 06-45774097

ÓĀ∂

info@vanarkacademie.nl

© 2021 Van Ark Academie | AVG Privacy | Disclaimer