+31 06-45774097

Logo Kungfuschool Enkhuizen

info@vanarkacademie.nl

Kungfu-Enkhuizen
Wij doen een contactsport en nu!
Het is in deze tijd best spannend om weer te gaan sporten of om op zoek te gaan naar een nieuwe sport. Je wilt dan vaak, graag eerst een proefles komen volgen. Nu de dagen weer kouder en regenachtig worden, verplaatsen de lessen veelal weer naar binnen. En het is juist, het binnen sporten dat soms een drempel kan zijn. Kungfu kan goed individueel worden getraind maar, dit zal met Shuai Jiao lastiger worden. 

Hoe gaan wij als school hiermee om!
We kunnen helaas aan het virus niks doen maar, we streven erna om elke week lessen te blijven geven. Dit betekend dat we ons houden aan de richtlijnen die vanuit de overheidsinstellingen zijn opgesteld maar, we gebruiken ook ons gezonde verstand. Transparantie ipv eigenwijsheid. We behouden liever een open school dan een gesloten. Sporten en bewegen blijft ook in deze tijden erg belangrijk.
Bij binnenkomst staan er voldoende reinigingsmiddelen om handen of objecten schoon te maken. Ben je verkouden of voel je je niet helemaal fit dan blijf je gewoon thuis. We werken in de school met een groepsapp waarin we snel bijv. dit soort informatie kunnen uitwisselen.
Met wel of geen virus ging je normaliter ook niet te sporten als je, jezelf niet lekker voelde, verkouden of hoofdpijn had. Het geeft ook aan dat onder de sportscholen er bijna geen besmettingen plaats vinden.
Is de locatie wel geschikt!
We trainen in gymzalen van de gemeente en inmiddels zijn alle nodige voorzieningen gedaan zoals bijv. het plaatsen van juiste ventiliatie filters ed. om de sportlocatie geschikt te maken om in deze tijden binnen te kunnen sporten.
*Wil je graag een proefles komen volgen meld je dan aan of kom gewoon langs tijdens lesdagen.

Gratis trainingsschema

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]

Volg ons of deel dit bericht

Interesse in een proefles ?

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze school voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om mee te trainen. Jezelf aanmelden is niet verplicht maar, we vinden het fijn om te weten dat je een proefles komt volgen. 

Kungfu

Hung Gar Kungfu is de stijl waarin de school lessen geeft. Deze zuid Chinese stijl vind zijn roots in de Shaolin tempel en staat bekend als een traditionele gevechtskunst. Het heeft zich in de eeuwen bewezen als een zeer effectief verdedigingssysteem

Shuai Jiao & Shoubo

Shuai Jiao of Chinees worstelen is de oudste gevechtskunst in de Chinese geschiedenis. Het is de krijgskunst van de werptechnieken. Shoubo is een moderne variant die is onstaan vanuit Shuai Jiao waar trappen, stoten en afweertechnieken aan zijn toegevoegd.

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

© 2020 Van Ark Academie AVG Privacy | Disclaimer