+31 06-45774097

Logo Kungfuschool Enkhuizen

info@vanarkacademie.nl

Van-Ark-Kungfu-Academie Enkhuizen

Op maandag 17 augustus begint het nieuwe sportseizoen 20-21. In de afgelopen maanden is er vooral buiten getraind maar nu we langzaam het najaar weer in duiken, zullen onze lessen ook weer binnen gaan plaats vinden. Kungfu is een uitstekende sport om te beoefenen op afstand van elkaar. Uiteraard hanteren wij de regels van het RVIM en zorgen we ervoor dat we op een juiste en veilige manier met elkaar kunnen trainen.

Wij hebben er enorm veel zin in. Iedereen is van harte welkom om eens een proefles mee te komen doen. Ben je 12 jaar en ouder dan kun je jezelf hiervoor aanmelden. Lessen vinden plaats elke maandag en donderdagavond. 

Volg ons of deel dit bericht

Interesse in een proefles ?

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze school voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om mee te trainen. Jezelf aanmelden is niet verplicht maar, we vinden het fijn om te weten dat je een proefles komt volgen. 

Shuai Jiao & Shoubo

Shuai Jiao of Chinees worstelen is de oudste gevechtskunst in de Chinese geschiedenis. Het is de krijgskunst van de werptechnieken. Shoubo is een moderne variant die is onstaan vanuit Shuai Jiao waar trappen, stoten en afweertechnieken aan zijn toegevoegd.

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

© 2020 Van Ark Academie AVG Privacy | Disclaimer