+31 06-45774097

Logo Kungfuschool Enkhuizen

info@vanarkacademie.nl

Van Ark Academie

Sportieve voornemens voor 2021

 

Een nieuw jaar staat voor veel mensen voor een nieuw begin, waarin we vaak vol goede moed aan onze goede voornemens beginnen. Bij vrijwel iedereen staat er ‘meer sporten’ op deze lijst. We willen een meer actievere levensstijl maar, wat voor sport willen we dan gaan doen. Je hebt geen zin in om weer te gaan hardlopen of te beginnen aan fitness? We zijn ons steeds meer bewuster geworden nu we te maken hebben met het corona virus dat een gezonde levensstijl essentieel is voor het versterken van ons immuunsysteem

Buiten sporten was iets wat we in de afgelopen jaren steeds minder zijn gaan doen maar, sinds de lockdown van maart hebben veel sportscholen dit herontdekt. Sporten in de buitenlucht is gezond en je bouwt hiermee een goede weerstand op. Het is tevens beter voor bijv. je vetverbranding. Je lichaam moet namelijk veel meer zijn best doen om warm te blijven wat voor meer verbranding zorgt. Een nieuwe waardering voor buitensporten zal ook in 2021 worden voortgezet. Ook onze school zal zodra de mogelijkheid er is, lessen buiten plaatsen laten vinden.

Je krijgt bij ons een complete workout  😊

Bij Kungfu denken de meeste mensen niet meteen aan het krijgen van een betere conditie of het doen van krachttrainingen zoals je wellicht ziet in de reguliere sportschool maar, in onze lessen krijg je hier zeker mee te maken. We werken namelijk aan onze conditie en flexibilitiet. Doen krachttraining om het lichaam sterker en meer structuur te geven. En met Kungfu werken we aan onze praktische zelfverdediging. Laten we zeggen een kleine bootcamp van 2 x per week.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende sport en wil je Kungfu eens uitproberen, meld jezelf dan aan voor lessen in 2021. Dat kan via het onderstaande formulier:

 

Aanmelden lessen 2021

Interesse in een proefles

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze school voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om mee te trainen. Jezelf aanmelden is vanwege Covid 19 nu wel verplicht. Zomaar langs komen om te kijken kan niet meer.

Kungfu

Hung Gar Kungfu is de stijl waarin de school lessen geeft. Deze zuid Chinese stijl vind zijn roots in de Shaolin tempel en staat bekend als een traditionele gevechtskunst. Het heeft zich in de eeuwen bewezen als een zeer effectief verdedigingssysteem

Shuai Jiao & Shoubo

Shuai Jiao of Chinees worstelen is de oudste gevechtskunst in de Chinese geschiedenis. Het is de krijgskunst van de werptechnieken. Shoubo is een moderne variant die is onstaan vanuit Shuai Jiao waar trappen, stoten en afweertechnieken aan zijn toegevoegd.

Volg ons of deel dit bericht

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

© 2020 Van Ark Academie AVG Privacy | Disclaimer