+31 06-45774097

Logo Kungfuschool Enkhuizen

info@vanarkacademie.nl

Training Shuai Jiao in Ternat

Afgelopen zaterdag 22 juni vond er de opnieuwe een training Shuai Jiao plaats. In Ternat, België kon erbij de Shoubo school o.l.v. Christophe Uyttersprot worden deelgenomen aan een 4 uur durende training. Naast de Van Ark Kungfu Academie was ook Ronald Saarloos samen met enkele van zijn studenten van Shaolin Centrum Haarlem hierbij aanwezig.

De extra trainingen zijn een voorbereiding op de stage van Meester Yuan Zumou die in oktober zal gaan plaats vinden. Wil je ook deelnemem aan één van deze Shuai Jiao trainingen neem dan contact op. 🇧🇪🇳🇱

Volg ons of deel dit bericht

Interesse in een proefles ?

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze school voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om mee te trainen. Jezelf aanmelden is niet verplicht maar, we vinden het fijn om te weten dat je een proefles komt volgen. 

Shuai Jiao & Shoubo

Shuai Jiao of Chinees worstelen is de oudste gevechtskunst in de Chinese geschiedenis. Het is de krijgskunst van de werptechnieken. Shoubo is een moderne variant die is onstaan vanuit Shuai Jiao waar trappen, stoten en afweertechnieken aan zijn toegevoegd.

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

© 2020 Van Ark Academie AVG Privacy | Disclaimer