+31 06-45774097

Logo Kungfuschool Enkhuizen

info@vanarkacademie.nl

Van Ark Academie

We zijn voor nu even gesloten

Het corona virus heeft zich in de afgelopen weken goed laten zien met als resultaat een harde lockdown. Vanaf vandaag 15 december moeten sportscholen maar, ook alle andere binnensporten dicht voor een periode van 5 weken. Dat betekend dat alle reguliere lessen tot 19 januari stil liggen. De school blijft altijd denken in oplossingen en er zijn zeker nog mogelijkheden om de komende weken fit te blijven en te kunnen blijven trainen. We zullen via onze social media kanalen informatie blijven geven hoe en waarom je juist nu in deze periodes moet blijven sporten. 

Interesse in een proefles

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze school voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om mee te trainen. Jezelf aanmelden is vanwege Covid 19 nu wel verplicht. Zomaar langs komen om te kijken kan niet meer.

Kungfu

Hung Gar Kungfu is de stijl waarin de school lessen geeft. Deze zuid Chinese stijl vind zijn roots in de Shaolin tempel en staat bekend als een traditionele gevechtskunst. Het heeft zich in de eeuwen bewezen als een zeer effectief verdedigingssysteem

Onze lessen zullen ONLINE verder gaan 

Net zoals in het voorjaar gaat de school weer verder met het maken van: “tutorials” Er is hiervan al veel videomateriaal beschikbaar wat nu zal worden aangevuld met nieuwe lesstof.

Ook zal er èèn op èèn worden getraind op afspraak

Volg ons of deel dit bericht

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

© 2020 Van Ark Academie AVG Privacy | Disclaimer