+31 06-45774097

Logo Kungfuschool Enkhuizen

info@vanarkacademie.nl

Kungfuschool Enkhuizen

In deze periode is blijven bewegen essentieel voor het behouden van een gezonde levensstijl. Nu veel mensen thuis werken zou je denken dat er voldoende tijd is voor sport/bewegen. Toch zit je misschien iets langer achter je laptop dan normaal, je neemt minder pauzes en werkt iets langer door. En dat stukje wandelen met je collega’s in de pauzes wat je nu mist zorgt dat je eigenlijk teveel zit op een dag.

Het fietsritje in de ochtend naar de trein doe je al voor maanden niet meer. Je ontdekt dat je minder fit bent geworden.

Vergeet niet om te blijven bewegen. 30 minuten per dag is al voldoende.

 

Gratis schema: ✓ weerstand ✓ kracht ✓ betere conditie!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid van sporten moet krijgen. Thuis of bij ons in de school.

GRATIS te downloaden via onze website. 👇

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]

Volg ons of deel dit bericht

Interesse in een proefles ?

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze school voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om mee te trainen. Jezelf aanmelden is niet verplicht maar, we vinden het fijn om te weten dat je een proefles komt volgen. 

Kungfu

Hung Gar Kungfu is de stijl waarin de school lessen geeft. Deze zuid Chinese stijl vind zijn roots in de Shaolin tempel en staat bekend als een traditionele gevechtskunst. Het heeft zich in de eeuwen bewezen als een zeer effectief verdedigingssysteem

Shuai Jiao & Shoubo

Shuai Jiao of Chinees worstelen is de oudste gevechtskunst in de Chinese geschiedenis. Het is de krijgskunst van de werptechnieken. Shoubo is een moderne variant die is onstaan vanuit Shuai Jiao waar trappen, stoten en afweertechnieken aan zijn toegevoegd.

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

© 2020 Van Ark Academie AVG Privacy | Disclaimer