+31 06-45774097

Logo Kungfuschool Enkhuizen

info@vanarkacademie.nl

Kungfuschool Enkhuizen

Nu het kouder word in Nederland is het buiten sporten minder in trek. Je moet vaak eerst, meerdere laagjes kleding aan om buiten te willen sporten. Winterse omstandigheden hebben zo ook hun voordelen en kunnen je in vorm brengen. Daarom geven we jou vier simpele redenen waarom je ook in de winter moet blijven trainen en dan het liefst buiten.

✔️  Wanneer je ’s winters buiten traint verbrand je lichaam meer calorieën doordat het harder moet werken om warm te blijven

✔️ Een buiten training verkleint de kans op verkoudheid of griep. Je versterkt hiermee je immuunsysteem

✔️ Je kunt intensiever sporten. Bij een koudere temperatuur dwing je het lichaam om effcienter met zuurstof om te gaan

✔️ De zon schijnt minder vaak en dit ga je merken. Buiten sporten bezorgt je een enorme energie boost aan energie.

Gratis trainingsschema

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]

Volg ons of deel dit bericht

Interesse in een proefles ?

Kom dan tijdens lestijden eens langs in onze school voor een gratis proefles en ervaar hoe het is om mee te trainen. Jezelf aanmelden is niet verplicht maar, we vinden het fijn om te weten dat je een proefles komt volgen. 

Kungfu

Hung Gar Kungfu is de stijl waarin de school lessen geeft. Deze zuid Chinese stijl vind zijn roots in de Shaolin tempel en staat bekend als een traditionele gevechtskunst. Het heeft zich in de eeuwen bewezen als een zeer effectief verdedigingssysteem

Shuai Jiao & Shoubo

Shuai Jiao of Chinees worstelen is de oudste gevechtskunst in de Chinese geschiedenis. Het is de krijgskunst van de werptechnieken. Shoubo is een moderne variant die is onstaan vanuit Shuai Jiao waar trappen, stoten en afweertechnieken aan zijn toegevoegd.

Kungfuschool Enkhuizen

Volg een gratis proefles

Je kunt jezelf aanmelden

+31 06-45774097

info@vanarkacademie.nl

© 2020 Van Ark Academie AVG Privacy | Disclaimer